Firmaprofil

Brakes Norge ble etablert sommeren 2000 som EBC Brakes Norge AS og begynte samme høst import og distribusjon av EBC Brakes bremseklosser og skiver for bil i Norge. Senere samme år tok vi også inn bremseklosser for tråsykkel/MTB markedet, og året etter ble sortimentet utvidet til MC, moped, scooter, ATV og Kart. Vi hadde nå fullt sortiment på bremser, klosser og skiver til 2 og 4 hjulinger, fra standard original kvalitet til sport og full racing!Etter hvert ble utvalget utvidet med bremseslanger og andre sport og tuningprodukter som filter, eksos, senkesett og mye annet, men det var bremser og understell som var lidenskapen og ikke minst her vi hadde best kunnskap og erfaring og derfor ble utfordringen å finne det beste innen bremser og understell  og videreutvikle visjonen vi hadde satt oss – å bli best på bremser og understell i Norge – gjennom høy kvalitet, kunnskap og service skulle vi etablere oss helt i toppen som leverandør til det norske markedet!Etter målrettet arbeid og snart 15 års drift, kan vi nå begynne å se konturene av en visjon som går i oppfyllelse – Brakes Norge er i dag importør og distributør for noen av verdens aller beste varemerker innenfor bremser og understell og vi kan skryte av å levere kvalitetsprodukter som EBC Brakes og Brembo på bremsefronten, og når det gjelder understell er det ikke noe dårligere med varemerker som H&R og Koni i vareutvalget!

Brakes Norge har i dag forhandlere i hele Norge som selger deler av eller hele vårt produktutvalg i tillegg til vår egen nettbutikk som du finner her!

Ved siden bremser og understell,  satser vi på rengjøring og vedlikeholdsprodukter fra Muc-Off, felg rens, vaskemidler, polering, smøring og mye mer, og vi lagerfører og leverer her et stort utvalg produkter til ulike markeder som Bil, MC og Fritid!

Ved siden av å lagerføre et stort utvalg av våre bestselgende produkter, har vi gode bestillingsrutiner 2-3 ganger i uka med leveranser påfølgende uke på de fleste produkter og vi anser oss selv som svært konkurransedyktige på levering, kanskje best i Norge i vår kategori.. prøv oss neste gang og avgjør selv!

Vi hos Brakes Norge kan love deg at vi fortsetter å utvikle oss iht vårt konsept og visjon og vi skal gjøre vårt beste for å levere kvalitetsprodukter du kan stole på til rett tid og best mulig pris!

Opprinnelse: Norge
Etablert: 2000
Årlig omsetning: 8 millioner NOK
Antall ansatte: 3
Webside: http://brakes.no
Nettshop: http://shop.brakes.no

Legg igjen en kommentar