BNC Nordic Distribution AS og Brakes Norge har nå den store gleden av å kunngjøre at vi nå er offisiell BBS importør i Norge.

Dette spennende samarbeidet bringer fremragende kvalitet, teknologisk innovasjon og banebrytende design til bilentusiaster over hele landet.

BBS, et verdenskjent navn innen felgindustrien, er synonymt med overlegen kvalitet og prestisje. Med årtiers erfaring og en lidenskap for å levere det aller beste, har BBS etablert seg som en pioner innen teknologisk innovasjon og design. Nå har du tilgang til deres eksklusive produkter gjennom Brakes Norge!

Enten du er bilentusiast eller bare setter pris på håndverk av høyeste kvalitet, har BBS felger som passer perfekt til din bil. Fra deres ikoniske CH-R-serie til deres nyeste teknologiske fremskritt, tilbyr BBS et bredt utvalg av felger som kombinerer funksjonalitet med estetisk appell. Ved å velge BBS felger, investerer du ikke bare i kvalitet, men også i en unik kjøreopplevelse. Hver felg er nøye konstruert med fokus på ytelse, holdbarhet og stil. Uansett om du kjører på veien eller banen, vil BBS-felgene løfte kjøretøyet ditt til nye høyder av eleganse og ytelse.

Ta kontakt med oss i dag for å utforske det omfattende utvalget av BBS felger og dra nytte av spesielle tilbud skreddersydd for din bil. Vårt dedikerte team står klare til å veilede deg gjennom valgprosessen og sikre at du får det perfekte settet med felger som oppfyller dine behov og forventninger.