SR Serien er i en klasse for seg selv med bedre bitt, NULL fading og til en pris pr. mil lavere enn alle andre klosser der ute.

Der konkurrentene sliter med å få organiske og semi-sinter klosser til å vare lenger, har EBC Brakes laget en ny blanding som leverer bremseklosser med ekstremt bitt fra kaldt og levetid som overgår omtrent alt!

 

SR Serien er laget på EBC sin fabrikk i USA og er utviklet for å bite hardere og vare lenger, uten at det går på bekostning av bremseskivene. Det har vært laget noen få sinter klosser der ute tidligere, men ingen som disse.

Med en helt egen teknologi har EBC Brakes laget en serie med klosser som sliter minimalt på skivene.SR serien omtales som en «hard» bremsekloss, dette betyr bedre pedalfølelse og mer respons.

Tester viser at SR serien holder 3-5 ganger lenger enn konkurrentenes Semi-sinter klosser.

SR11 er en kloss med middels friksjon og er utviklet for å brukes foran på biler med høy ABS-effekt, eller foran og bak på racerbiler med Bias Control. Disse er derfor kun laget i et begrenset utvalgt for racing kalipere fra for eksempel AP, Brembo, Alcon og Wilwood.

Den største fordelen med SR er todelt – Bedre bitt, mindre fading og konkurransedyktig pris regnet kostnad pr. mil. En annen stor positiv fordel er at den nesten umiddelbart går fra kaldt og opp til 900 grader celsius.

Det er ingen kjemisk bedding på SR klossene – Monter dem og kjør av gårde. SR 21 er på mange måter lik SR11, men har noe høyere friksjon og passer utmerket foran og bak på biler. Dette er klosser utviklet for High Performance motorsport, inkludert GT, LMP og WRC.

Tips: Bruk SR21 foran og SR11 bak.