California mannen Parker Repp ble først introdusert for EBC Brakes av sin Porsche kompis, Phat Nguyen. Parker har et ryddig eksemplar av den ikoniske BMW E46 M3 som han bruker på gate og trackday’s. Han har tidligere prøvd Yellowstuff, men nå var det på tide å prøve noe nytt. Klossene ble testet på Buttonwillow Raceway Park, og Parker’s tilbakemelding med egne ord kan leses nedenfor.

“Min venn Phat introduserte meg for EBC-produktene, da han bruker Yellowstuff klosser på sin Cayman S gatebil, og RP-X ™ på sin Cayman banebil.

“Jeg bestemte meg for å prøve Yellowstuff klossene på min E46 M3 og ble veldig imponert! Yellowstuff var et stort steg opp fra de originale og jeg fikk umiddelbart stor tillit til bremsene, noe som var ekstremt viktig for meg når jeg skulle kjøre på Buttonwillow Raceway Park.

“Etter noen dager med kjøring var det på tide å prøve EBC RP-X ™. Jeg leste at bittet og bremseeffekten på disse skulle være noe helt annet enn det jeg har testet tidligere, og det merket jeg umiddelbart. Bittet fra disse var helt utrolig… så bra at det «tar deg på senga» til å begynne med. Jeg opplevde ingen fading og på slutten av dagen kjørte jeg en runde på 2:08, noe jeg selv syntes var ganske bra for å være min aller første Trackday helg.

(Buttonwillow Raceway park er ca. 4,98 km lang)

 

“Jeg kommer til å fortsette med RP-X ™ på mine kommende trackday’s. Jeg ser ikke noe behov for å oppgradere til et Big Brakes Kit før jeg nærmer meg en rundetid på 2:00. Selv da vil jeg bruke disse klossene. RP-X ™ sammen med det originale bremsesystemet gjør underverker på banen! ”