Ultimax2 Bremseklosser fra Engelske EBC Brakes er produsert helt uten Kobber, sulfater og andre tungmetaller og er en miljøvennlig bremsekloss som tilfredsstiller alle gjeldende, og fremtidige krav, spesifisert i den nye miljø lovgivningen i Amerikanske stater som Washington og California.

Ultimax2 er helt uten metaller og stålfiber noe som betyr en «renere» bremsekloss med de fordeler at den både støver mindre og sliter mindre på bremseskiver enn det vi er kjent med fra tradisjonelle bremseklosser.

Ultimax2 har blitt vurdert til Friksjon GG iht USA standarder for friksjon, noe som er svært høyt ift standard bremseklosser. Dette betyr meget bra bremse effekt uten svikt under alle forhold!

Ultimax2 er vurdert på topp med klassifisering «N» iht USA`s miljøtester referert til SAE J2975:2011 (Se Lovverket her) 

Ultimax2 klossene er testet over flere år nå med suverene resultater i alle slags forhold og klima med variasjoner fra kuldegrader i Nord Europa og Scandinavia til varme og fukt i de Karibiske øyer.

Ultimax2 er også testet i sammenligning med originale bremseklosser og er minst like bra, og i mange tilfeller bedre, både når det gjelder bremse effekt og klossenes levetid.

 

EBC Brakes Ultimax2 tilfredsstiller alle krav som bør stilles til en moderne bremsekloss både med tanke på Miljøfokus – Og funksjon!

 

Bremseklosser er nå merket i USA med løvblader som indikerer miljøklassifiseringen der «N» er Topp vurdering og kan kun tilfalle produkter som inneholder mindre enn 0,5% Kobber – Ultimax2 er vurdert til klasse «N» og er allerede 100% kobberfri!

Se video om Ultimax 2
Klikk her!
Miljøvennlige bremseklosser forbedrer vannkvaliteten 
Se innslag fra USA her!

 

 

ulitmax2copperleaf