Vi er igang med tredje og foreløpig siste Muc-Off konkurranse i denne omgang – Lik vår side på facebook eller del den med dine venner og vi trekker en heldig vinner i uke 3!

 

 

Trekningen av andre runde i vår konkurranse er unnagjort og vi har en ny vinner – gratulerer til Glenn Karoliussen fra Ytre Enebakk – Muc Off produkter er på vei!

GOD JUL 🙂

 

Vi holder stengt i romjulen og åpner igjen onsdag 2/1-2013 – Riktig GOD JUL og GODT NYTT ÅR til alle våre kunder og samarbeidspartnere!

 

 

 

Ny konkurranse på gang – enkelt og greit igjen – Lik vår side på facebook eller del den med dine venner og vi trekker en heldig vinner fredag 21 desember som får tilsendt Muc-Off felgrens + glassrens i julegave!

 

Da har trekningen av første runde i vår konkurranse funnet sted og vinneren av Bilsjampo + vaskehanske ble: Jørn Inge Bunes fra Bjørkelangen – en pakke er på vei i posten 🙂

 

Gå inn på vår facebook side og Lik siden vår – eller del den med dine venner – Vi trekker en heldig vinner som får tilsendt bilsjampo og vaskehandske til en verdi av 277,-

Klikk på link / eller bilde: Brakes Norge på facebook !