Hvis du er som oss, og er stolt av hvordan sykkelen din ser ut, så er det på tide at du lærer hvordan du skal ta vare på den.
En ren sykkel er en lykkelig sykkel. I denne veiledningen viser vi deg hvordan du rengjør, beskytter og smører motorsykkelen din. 

 

Steg 1: Rengjøring!
Det første steget er å rengjøre sykkelen.

Sjansen er stor for at kjedet er det mest tilsmussede området på sykkelen, og dermed det området du må vaske først. Bruk vår Bio Chain Cleaner og Chain cleaning brush. Muc-Off Kjede rens er utviklet for raskt og effektivt å fjerne skitt, fett og smøremidler og er en unik formel som bryter ned olje og fett og etterlater et skinnende rent kjede fritt for møkk og forurensning. Denne kan du bruke på alt som er av drivkjeder og passer for alt fra standard til O- ring, X og Z -ring kjeder. Kjederensen fra Muc-Off er ikke skadelig for gummi, metall eller Karbonfiber deler og er vannløselig og Biologisk nedbrytbar. Nå med duft av vannmelon!

Nå som kjedet ditt er rent, er det på tide å gå løs på resten av sykkelen. Vi anbefaler alltid å skylle sykkelen først, spesielt hvis sykkelen er dekket av tørket gjørme før du sette i gang med den morsomme delen. Spray på Nano Tech Motorcyle cleaner. Den biologiske nedbrytbare motorsykkelvasken vår var den første sykkel-spesifikke rengjøringsmiddel på markedet. (ble lansert for 25 år siden) og ble utviklet med korrosjonsbeskyttende tilsetningsstoffer for å forhindre rust og korrosjon.
Det fungerer på molekylært nivå for å bryte ned smuss i partikler på nano-nivå, og du skal vite at den kan brukes helt trygt på alle overflater.

Bare spray på hele motorsykkelen din, bruk gjerne en myk børste eller svamp og skyll av med vann for en ren og pen sykkel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Steg 2: Beskyttelse!

Vått føre = korrosjon; og den eneste måten for å unngå dette er å bruke passende beskyttelse.

Vårt utvalg av beskyttelsessprayer etterlater ikke bare en tynn, «Ikke-klebrig» beskyttende film som beskytter sykkelen din mot korrosjon, men sørger også for at sykkelen din ser ut som ny. For å beskytte motoren og metallkomponenter fra veisalt og generelt skitt, anbefaler vi å bruke Motorcycle protectant.
Denne unike PTFE-frie formelen gir en utrolig vannspredningseffekt som forhindrer at vann og smuss fester seg til sykkelen. For lakk og plastoverflater anbefaler vi at du bruker Muc-Off Silicone Shine. Denne allsidige sprayen fungerer også utmerket til å redusere friksjon på gafler og andre bevegelige deler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Steg 3: Smøring!

Som motorsyklist vil du ha et smøremiddel som er holdbart og effektivt for det aktuelle værforholdet. Muc-Off’s interne FoU-Team jobber tett med ryttere som Scott Redding og Factory Ducati WSBK Team. De har lagt ned utallige timer på å utvikle de beste smøremidlene til motorsykkel. For våre nåværende høst/vinterforhold anbefaler vi at du bruker Wet Chain Lube. Den trenger dypt inn i kjede-leddene for å redusere friksjon og slitasje, selv under de tøffeste forhold. UV-fargestoffer sørger for at du enkelt kan sjekke hvor du måtte mangle smøring ved hjelp av UV-lys.