Sterk Norsk krone mot euro og bedre fraktpriser fra Tyskland gir utslag i bedre innkjøpspriser og lavere kostnader for oss, det ønsker vi å markere med kampanjepriser på H&R justerbare senkesett i hele april!

Vi jobber nå med nye prislister på H&R Cupkit Sport og Cupkit Comfort også, og nye priser på disse blir lagt ut etter 1 april.

H&R er sterkt engasjert i racing og for 2012 sesongen er de partner for bl annet AMG Mercedes DTM, BMW Motorsport DTM, Volkswagen Motorsport Scirocco Cup, ABT i GT Masters m.fler Og eksklusiv leverandør til Porsche Carrera Cup og Porsche Super Cup. H&R produserer sine understell på egen fabrikk i Tyskland og fokuserer sterkt på funksjonalitet og kvalitet og alt er nøye testet og tilpasset de bruksområder det lages til. For eksempel H&R Monotube høydejusterbare sett i gateversjon med TüV godkjenning- disse er produsert med tanke på maksimale egenskaper for vanlig vei som gjerne varierer da fra svingete landsbyvei til større motorveier og de ulike vei og føreforhold man møter med bilen i hverdagslig bruk og gjennom aktiv, sportslig kjørestil. H&R lager da noe som er et kompromiss mellom disse ytterpunktene fra små svingete landsbyveier -til motorvei og tenker funksjonalitet uten å måtte endre på oppsett, justere trykk eller fininstille understellet avhengig av underlag, type vei og vær – føreforhold. Alle H&R Monotube høydejusterbare sett lages med opp-ned demper teknologi Foran og vil i sammenligning med ordinære Twintube coilover, og rimeligere demperløsninger være omtrent 2,5-2,8 ganger stivere sideveis, altså betydelig sterkere og bedre krengningstivhet med overdimensjonerte støtstenger. Alle H&R Monotube justerbare coilover sett er 3-lags behandlet på zinc base for best mulig rustbeskyttelse. H&R bruker spesialprodusert trapes gjengeparti på høydejusteringa, og egenproduserte progressive fjærer spesialtilpasset det enkelte sett til de ulike bilmodeller det er laget for.

Vi har for tiden ingen nettbutikk for H&R understell, men du kan kontakte oss for info om det finnes en autorisert H&R forhandler i ditt område – og finner du ikke forhandler kan du handle direkte av oss!

Du kan også se et utdrag av H&R utvalget med priser i butikken vår på Finn.no – klikk her: Brakes Norge butikk på Finn.no!

kontakt oss på post@brakes.no

H&R Selges idag gjennom seriøse forhandlere i hele Norge og flere av disse har grunnleggende kurs på H&R produkter og kan svare på de fleste spørsmål, og/eller har daglig kontakt med oss og vår tekniker når det dukker opp vanskeligere spørsmål eller utfordringer. Det finnes dessverre et antall butikker i Norge som driver parallell import av H&R dvs at de ikke bestiller H&R gjennom oss, Brakes Norge, som er godkjent importør / distributør av H&R, men de velger å bestille fra Tyske, Svenske og Nederlandske leverandører for å spare noen kroner – eller selvsagt tjene noen kroner ekstra. Vi kan forstå det, man driver jo butikk for å tjene penger, men hva betyr dette av fordeler og eventuelle ulemper for deg som kunde? Når det gjelder selve handelen og garantier og slike ting betyr det ikke så mye, du får kanskje et H&R sett noen hundrelapper billigere også sammenlignet med våre offisielle forhandlere – MEN erfaringen viser at det er flere faktorer som tilsier at man bør velge offisielle forhandlere – leveringstid, som hos våre offisielle forhandlere som regel er 6-7 dager om de ikke har varen på lager, mens hos Uoffisielle importører kan dette variere med 2-3 uker opp mot 4-5 uker! Teknisk ekspertise / support – er ofte et problem hos de som parallell importerer varer fra utlandske underleverandører, og tilbakemeldinger og oppfølging blir ofte svært dårlig når du henvender deg med spørsmål eller problemer da en uoffisiell H&R importør sannsynligvis ikke har de nødvendige kunnskaper om produktene, de har kanskje ikke satt seg spesielt godt inn i produktenes tekniske egenskaper og har heller ikke direkte kontakt med produsentenes ingeniører og teknikere og hele prossesen kan bli svært vanskelig eller langvarig og lite trivelig for deg som kunde! Riktig sett til bilen ift modell og aksellast – her gjøres det også mange ganger feil av selgere med manglende kunnskap og resultatet er at du mottar feil sett ift aksellast på din bilmodell og får hverken godkjent settet på bil eller oppnår det resultatet du ønsker med et senkesett. Vi anbefaler alltid at du kjøper ditt H&R sett hos en autorisert H&R forhandler for best service – god oppfølging og rask levering!

H&R leverer noen av verdens beste produkter innen sitt segment og vi vil at du som kunde ikke bare skal få et godt kvalitetsprodukt når du velger H&R men også en god opplevelse av service og oppfølging. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om H&R produkter eller nærmeste forhandler: post@brakes.no