KW Classic coilovers for Porsche G-modell – I årevis har Porsche G-modellene vært de mest populære klassiske bilene. Spesielt for disse bilene utviklet KW Classic coilovers for Porsche G-modeller som tilbyr en moderne demperteknologi. Derfor trenger ingen Porsche entusiast nøye seg med understells teknologi fra 1973. Dessuten inneholder KW’s G-modell coilovers smidde hjuladaptere for fremakselen. Dermed slipper du kostbare anskaffelser av deler som ofte er utsolgt.

KW Classic coilovers for Porsche G-modell – V3 demper kit
KW V3 dampers

KW V3 støtdemper kit egner seg for restaurering. KW støtdemperne muliggjør videre bruk av torsjonsfjærer. KW leverer kompresjons- og rebound justerbare dempere (TVC-A & TVR-A teknologi) med nysmidde hjulnav. Det er ikke behov for tidkrevende konvertering eller bruk av erstatningsfjærbein. Med KW’ V3 dempere får G-modellen bedre støtte og mer komfort.

 

 

KW Classic coilovers for Porsche G-modell – KW V3 Clubsport kit

KW V3 Clubsport coilover kit

KW V3 Clubsport coilover har racingfjærer og justerbare Unibal toppfester i aluminium på den 2-veis justerbare demperen med separat kompresjons- og returjustering (TVC-A og TVR-A-teknologi). KW leverer forakseldemperne med monotube teknologi. På bakakselen leverer KW høydejusterbare aluminiumsfjærbein. Da dette er TÜV godkjent er KW V3 Clubsport laget for bruk på gaten og på trackday.

 

KW Competition

KW Competition coilovers

 

Enten det er på bane, bilturer eller rally-arrangementer – tilbyr KW de perfekte racing-coiloverne for alle formål. Avhengig av regelverket og tiltenkt bruk, tilbyr KW V3 Racing eller V4 Racing coilover for G-modellen. V3 Racing coiloverene har TVC-A & TCR-A-teknologi med separat justerbar demperjustering av kompresjon og retur. V4 Racing coiloverene kommer med en utjevningstank med lavhastighets- og høyhastighetskompresjon (TVCLH-A-teknologi) og gir deg V4 demperteknologien til den nåværende Porsche 911 GT3 R (991).

 

Ta kontakt for spørsmål vedrørende KW Classic coilovers