Muc-Off Delevasker

Uanstrengt, effektivt og konsekvent rengjøring på sekunder. Muc-Off Delevasker er rengjøringspartneren alle trenger på verkstedet sitt!

Økt rengjøringskapasitet samtidig som du minimerer vedlikeholdskostnadene, sparer du både penger og tid. Muc-Off Delevasker tilbyr en grundigere, mer konsekvent rengjøring av komponenter og er tilgjengelig i to størrelser – 40L og 100L.

Project Green er Muc-Off’s forpliktelse til å lage miljøvennlige produkter og emballasje, og Muc-Off Delevasker er en leder av bevegelsen. I motsetning til andre løsningsmiddelvaskere, frigjør den ikke skadelige kjemikalier som VOC og den minimerer avløpsvann med deres Wash and Tabs-teknologi.

Hvordan fungerer den?

Fyll på Muc-Off Delevasker med Eco Parts Wash og Power Tabs. Eco Wash går gjennom og rundt børsten for å forhindre oppbygging av fett og skitt, eller bløtlegg deler ved hjelp av den integrerte bløtleggingstanken. Jobber du med tøff skitt? Trykk på Boost Mode for å øke temperaturen og rengjøringskraften!

Vedlikehold er like enkelt som å rengjøre – et forfilter plassert i vasken holder større partikler unna, og et finere filter fanger opp de mindre partiklene. Når det er på tide å tømme, bruk tappepluggen og den integrerte helletuten for enkel drenering. Hvis du ikke konsekvent bruker delevaskeren hele dagen, skrur du på øko-modus for å spare energi og fordampning.

ECO Parts Wash Refill

Denne vannbaserte væsken er effektiv mot smuss og har enestående avfettingsegenskaper, samtidig som den er skånsom mot sarte deler på sykkelen med tilsatt anti-korrosjonsmidler. Trygg for teamet ditt og trygt for miljøet – Eco Parts Wash Refill Liquid er en giftfri, ufarlig formel.
På grunn av naturlig fordampning og sprut, må du tilsette ca. 8L til 10L i måneden for å holde delevaskeren full.

ECO Power Tabs

Laget av utvalgte mikroorganismer og tilførte næringsstoffer – legg til én tablett en gang hver femte uke for å forlenge levetiden og effektiviteten til Eco Parts Wash mens du nøytraliserer lukt. Disse levende organismene vil fjerne forurensninger, forurensninger og giftstoffer fra vannet.