Norsk importør av KW SuspensionsVi har gleden av å kunngjøre at BNC Nordic nå er den offisielle importøren av KW Suspensions, ST Suspensions og ap Sportfahrwerke i Norge.

KW Suspensions er en verdenskjent produsent av førsteklasses understell, og deres produkter er kjent for høy kvalitet og ytelse. Med vår nye status som importør av KW Suspensions i Norge, ønsker vi å gjøre disse kvalitetsproduktene lettere tilgjengelig for norske bilentusiaster og forhandlere.

Er du interessert i å bli forhandler av KW Suspensions, ST Suspensions og ap Sportfahrwerke i Norge? Som Norsk importør av KW Suspensions ønsker vi å samarbeide med dedikerte forhandlere som deler vår lidenskap for kvalitet og ytelse.

Vår ekspertise og dedikasjon i bilbransjen gjør oss til den ideelle partneren for å hjelpe deg med å lykkes som en autorisert forhandler av KW Suspensions. Vi tilbyr omfattende støtte, opplæring og tilgang til vårt brede utvalg av understell.

KW Suspensions tilbyr en omfattende portefølje innen understell med toppmoderne produksjonsteknologi, utviklings- og test-senter, har KW automotive operert med suksess i over 25 år. I de senere årene har de utviklet over 16 ulike dempingsteknologier for å innfri sitt krav om «Det perfekte understellet for enhver etterspørsel». Det allsidige produktutvalget til KW suspensions er delt inn i kategoriene «Street Comfort», «Street Performance» og «Track Performance» for de respektive bruksområdene.

Sjåfører over hele verden stoler på høydejusterbare understell fra KW automotive med deres brede spekter, samt KW Clubsport-senkesettet som er testet på Nürburgring Nordschleife med TÜV Godkjenning. KW har datterselskaper i de mest betydningsfulle landene, som Belgia, Storbritannia, Kina, Japan, Sveits, Taiwan og USA. 360 av de 1200 ansatte globalt i konsernet er lokalisert på hovedkontoret i Fichtenberg. På samme måte er understellprodusentene AL-KO Damping Unit, Belltech og Reiger Suspension, samt felgprodusenten BBS, merker i KW-gruppen.

Ønsker du å utforske mulighetene som dette samarbeidet kan bringe? Ta kontakt med oss i dag på post@bncnordic.no. Vårt team står klart til å besvare alle dine spørsmål og veilede deg gjennom prosessen med å bli en stolt forhandler av KW Suspensions. Sammen kan vi løfte kjøreopplevelsen til nye høyder.