For en drøy uke siden tok vi turen over og deltok på EBC`s feiring av deres nye «World Headquarter» i Northampton, England som åpnet rett før nyttår!

Et flott nybygg med alt tilrettelagt både for dagens drift og fremtidig vekst. Her har EBC etablert sin egen bakplate produksjon, noe ikke alle produsenter av bremseklosser kan skryte av. Eget verktøymakeri og utvikling og produksjon av bakplater i eget hus! Utvidet salgstab, egen avdeling for utdanning og opplæring av verktøy-maker lærlinger, kontorfagspersonell, salgstab og mye mer..

Med nær 100mill investert i det nye bygget, oppdatert maskinpark, egen bakplateproduksjon og over 12000 artikkelnr er EBC blant verdens største produsenter av bremser og klar for enda større utfordringer og vekst framover – til glede for alle oss som har stått lojalt ved EBC i mange år med trygg visshet på at denne utviklingen vil komme oss alle til gode!

Større produksjon i eget hus og kontroll i alle ledd, større lager som gir enda raskere distribusjon og leveranse, et av verdens største utvalg av brems – og mange andre faktorer som gleder oss som distributør og samarbeidspartner.

EBC har nå fabrikker og distribusjon i Bristol, Northampton, Leeds i England og Los Angeles USA samt avdelinger i Land som Holland, Tyskland m.fler. Produksjon av EBC produkter foregår i Europa og USA, land som England, Tyskland og Italia leverer råvarer og grunnlag for det som blir EBC`s kvalitetsprodukter nå og i fremtiden. Kvalitet er faktor nr 1!

Vi er stolte av å representere EBC Brakes i Norge og ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en flott kommende sesong – her følger noen bilder fra vårt besøk hos EBC