Raymond Myrland kjører aktivt i den norske racing serien Porsche 944 Cup. Raymond har fast kjørt på EBC Yellowstuff siden 2016 sammen med skiver fra EBC Brakes men nå ville han teste Bluestuff NDX. Denne uken vant han begge løpene,  og løp 2 startet han i sjette startspor. Bremset senere enn alle andre,  og ledet etter runde tre. Perfekt modulering. Les her hva Raymond selv sier om Bluestuff NDX klossene.

Jeg har testet andre klosser, men har så langt ikke funnet klosser som fungerer bedre enn EBC Yellowstuff til min bil og kjørestil.
Da jeg skulle bestille nye klosser, overtalte Brakes Norge meg til å teste EBC Bluestuff, og det må jeg si var en positiv overraskelse.

Yellowstuff og Bluestuff oppfører seg ganske likt, men Bluestuff har bedre «bitt», krever litt mindre pedaltrykk, og har mye bedre effekt spesielt ved kalde bremser. Innbremsing i første sving etter start er alltid spennende i et felt med mange biler, men med Bluestuff klossene kom raskt en trygghet som jeg ikke har hatt tidligere, og jeg kunne bremse senere enn jeg tidligere har gjort. Startet i femte startspor i forrige søndags finale, og allerede etter første sving var jeg nr. 3. Tre runder senere var jeg i tet, og kjørte derfra og ut helt jevne rundetider med raskeste tid på nest siste runde. EBC Bluestuff er i alle fall med i min vinneroppskrift, og er garantert den klossen jeg fortsetter å bruke.

 

Vi takker Raymond for tilliten og gode tilbakemeldinger!

 

Racing NM på Rudskogen.