EBC Brakes – En verdens ledende bremsespesialist.

Med et team på over 400 personer, er EBC Brakes en uavhengig eid bremseprodusent, stolt av sine kunder, sine produkter, sin suksess og sine folk.

EBC produserer det største utvalget av bremseklosser og bremseskiver i verden, med over 5000 delenummer for alle typer kjøretøy. EBC produserer bremsene sine i en av de to spesialfabrikkene i Storbritannia og USA. Flertallet av EBC’s bremseskiver er også laget i Storbritannia.

Med moderne trender mot billige importerte bremseklosser og bremseskiver, er EBC Brakes verdensledende innen teknologi, kvalitetskontroll, produktytelse og kundeservice. Deres produktutvalg inkluderer bremseklosser for biler, lastebiler og SUV, bremseskiver for alle rullende kjøretøy på og til og med bremseklosser for vindmøller, bremseklosser for militære bruksområder som Humvee, forskjellige panserbiler og til og med stridsvogner , jernbane og alle typer bremser til industrielle kjøretøy.

Fortsatt privateid, er EBC verdensledende innen produksjon av bremsekomponenter. På begynnelsen av 80-tallet i Europa, begynte EBC å utvikle verdens første ettermarkedsserie av bremseprodukter. Etter en vellykket lansering i Europa, ekspanderte EBC til USA-markedet på midten av 1980-tallet.

EBC Brakes ekspanderer raskt i bilindustrien, og har blitt verdensledende innen bremseklosser og skiver for sport, performance og racing med et enormt varesortiment. EBC var også først ute med et annet banebrytende materiale med sitt ØKO-vennlige Ultimax 2 bremsefriksjonsmateriale som fullstendig eliminerte alle tungmetaller og sulfider. Disse bremseklossene har vært på markedet siden 2013.

EBC produserer 100 % av bremseklossen i sine egne fabrikker i Storbritannia og USA, 100% av sine egne motorsykkelbremseskiver i England, og en stor andel av bremseskivene til biler er også produsert i Storbritannia og USA.

 

EBC Brakes