TÜV godkjent senkesett til Ferrari 488 er nå tilgjengelig!

Det finnes sannsynligvis ingen andre kjøretøy i verden som er så preget av den italienske designkunsten, som 488. Aggressive linjer, form og en front som trigger lysten til å blinke rett når personen foran ser i bakspeilet. H&R sportsfjærer gir ikke bare et bedre utseende gjennom senking, de forbedrer også kjøreegenskapene av din Ferrari merkbart.

Første steg for oppgradering av understell er å bytte ut bilens originale fjærer med H&R senkefjærer. H&R senkefjærer gir bilen et sportslig utseende og senker bilens tyngdepunkt som gir mindre krengning og bedre stabilitet.
Senkefjærene fra H&R herdes flere ganger under produksjonsprosessen og får til slutt en værbestandig pulverlakkering i den velkjente «H&R Blue» fargen, 100% laget i Sauerland, Tyskland.

H&R senkesett er designet og produsert med fokus på høy kvalitet og pålitelighet. Senkesettet er laget av sterke og holdbare materialer som vil tåle tøffe forhold og langvarig bruk. Med et H&R senkesett vil du kunne nyte en bedre kjøreopplevelse og et mer imponerende utseende på din Ferrari 488, samtidig som du opprettholder høy kvalitet og pålitelighet. Senkesett til Ferrari 488 kombineres med bilens originale støtdempere.

Har du en Ferrari 488 og ønsker å senke bilen for et sportsligere utseende og bedre kjøreegenskaper, da et H&R senkesett akkurat det du trenger. H&R er en anerkjent produsent av kvalitets-senkesett og tilbyr et bredt utvalg av produkter som passer til en rekke forskjellige biler. Dette senkesettet er spesielt utviklet for å gi en optimal kombinasjon av komfort, stil og ytelse. Med et H&R senkesett forbedrer du bilens aerodynamikk og gi den et mer aggressivt utseende. Senkesettet vil også senke tyngdepunktet, noe som vil forbedre stabiliteten og kjøreegenskapene på veien.

Ferrari 488 Spyder, type F142 inkl. front Lift system, (ikke for Pista)
Fra år 2015
Senker ca.: Foran 30 mm / bak 25 mm

Ferrari 488 GTB Coupe, type F142 inkl. front Lift system, (ikke for Pista)
Fra år 2015
Senker ca.: Foran 30 mm / bak 30 mm