Senkesett til VW ID Buzz med TÜV godkjenning er endelig her!

VW ID Buzz har allerede gjort seg attraktiv blant mange gjennom Star Wars reklamen. Kvaliteten er som vanlig, men nå rent elektrisk.

Første steg for oppgradering av understell er å bytte ut bilens originale fjærer med H&R senkefjærer. H&R senkefjærer gir bilen et sportslig utseende og senker bilens tyngdepunkt som gir mindre krengning og bedre stabilitet.
Senkefjærene fra H&R herdes flere ganger under produksjonsprosessen og får til slutt en værbestandig pulverlakkering i den velkjente «H&R Blue» fargen, 100% laget i Sauerland, Tyskland.

Senkefjærer til VW ID Buzz kan kombineres med bilens originale støtdempere eller sportsdempere.

  • Sporty utseende og gode kjøreegenskaper
  • Progressive fjærer der det er nødvendig
  • TÜV godkjent for Pro og Cargo

Dette senkesettet senker ca. 30 mm. foran og 25 mm. bak på en VW ID Buzz Pro.
På VW ID Buzz Cargo senker det ca. 30 mm. foran og 20 mm. bak.

Har du en VW ID Buzz og ønsker å senke bilen for et sportsligere utseende og bedre kjøreegenskaper, da et H&R senkesett akkurat det du trenger.
H&R er en anerkjent produsent av kvalitets-senkesett og tilbyr et bredt utvalg av produkter som passer til en rekke forskjellige biler. Dette senkesettet er spesielt utviklet for å gi en optimal kombinasjon av komfort, stil og ytelse. Med et H&R senkesett forbedrer du bilens aerodynamikk og gi den et mer aggressivt utseende. Senkesettet vil også senke tyngdepunktet, noe som vil forbedre stabiliteten og kjøreegenskapene på veien.

H&R senkesett er designet og produsert med fokus på høy kvalitet og pålitelighet. Senkesettet er laget av sterke og holdbare materialer som vil tåle tøffe forhold og langvarig bruk. Med et H&R senkesett vil du kunne nyte en bedre kjøreopplevelse og et mer imponerende utseende på din VW ID Buzz, samtidig som du opprettholder høy kvalitet og pålitelighet.

 

Senkesett til VW ID Buzz før og etter