PAGID Racing – Topp ytelse innenfor et bredt spekter av motorsportgrener.

PAGID Racing startet opprinnelig produksjon av friksjonsmaterialer tilbake i 1953, den gang som PAG company. Men det var ikke før i 1987 at de etablerte bt Bremsen Technik GmbH. Og tok i bruk navnet PAGID Racing. Samme året startet samarbeidet og leveransene til Porsche 944 Turbo Cup, og PAGID ble raskt en ledende leverandør av kvalitetsbremser for Racing.

PAGID var først ute med fargemerking av bremseklosser, og allerede i 1988 hadde de et oversiktlig system der de ulike legeringene var fargemerket, Gul, Blå, rød osv. for å gjøre det enklere for Racing team, teknikere og førere å identifisere og skille på de ulike legeringene.

Fra slutten av 80 tallet, og starten for PAGID, har det bare gått en vei, oppover, gjennom seier etter seier, i noen av verdens største og mest anerkjente Motorsportklasser.

Visste du forresten at PAGID produserer mer enn 90% av OE klosser for karbon keramiske bremser? Joda det stemmer det, så om bilen kommer originalt med karbon bremser og har behov for spesielle bremseklosser, ja så har vi det i standardutvalg, trackday og Racing. RSC1, RSC2 og RSC3 heter denne serien, der RSC1 erstatter de originale klossene på bilen, som regel til en langt hyggeligere pris.

PAGID Racing leverer bremseklosser til de fleste populære racing kalipere, i tillegg til oppgraderte bremseklosser for mange standardkalipere.

I dag produserer PAGID bremseklosser som originalt på noen av de mest prestisjefylte bilene i verden, inkludert Audi, Bugatti, Ferrari og Porsche. Med fasilitetene i Leverkusen og Essen (Tyskland) og Troy (USA), er TMD Friction Holdings en av de få selskapene som er i stand til å utvikle og produsere bremser i henhold til kundespesifikke tekniske krav på kort tid.

Er du på jakt etter bremseklosser til Trackday eller Racing? Ta kontakt med oss i dag!

 

 

PAGID Racing