Racing bremseklosser

Ønsker du å forbedre bremsesystemet på bilen din, da bør du vurdere bremseklosser fra EBC Brakes eller PAGID Racing. EBC Brakes er et anerkjent merke innen bremseprodukter, og deres bremseklosser er kjent for å gi økt bremseytelse og lenger levetid. Vi tilbyr et bredt utvalg av bremseklosser for ulike bilmodeller og kjørestiler. Vi har også bremseklosser for Trackday og racing. Uansett hvilken type kjøring du foretrekker, vil du finne bremseklosser som passer dine behov, enten fra EBC Brakes eller PAGID Racing.

PAGID Racing er det eksklusive varemerket til TMD Friction Holdings. Som medlem av TMD Friction Group er TMD Friction Holdings den eneste globale distributøren av PAGID Racing og performance bremseklosser for gategodkjente biler. Bremseklossene fra PAGID Racing er utviklet for å levere topp ytelse innenfor et bredt spekter av motorsportgrener.

PAGID Racing startet opprinnelig produksjon av friksjonsmaterialer tilbake i 1953, den gang som PAG company. Men det var ikke før i 1987 at de etablerte bt Bremsen Technik GmbH. Og tok i bruk navnet PAGID Racing. Samme året startet samarbeidet og leveransene til Porsche 944 Turbo Cup, og PAGID ble raskt en ledende leverandør av kvalitetsbremser for Racing.

PAGID Racing var først ute med fargemerking av bremseklosser, og allerede i 1988 hadde de et oversiktlig system der de ulike legeringene var fargemerket, Gul, Blå, rød osv. for å gjøre det enklere for Racing team, teknikere og førere å identifisere og skille på de ulike legeringene.

Fra slutten av 80 tallet, og starten for PAGID Racing, har det bare gått en vei, oppover, gjennom seier etter seier, i noen av verdens største og mest anerkjente Motorsportklasser.

Visste du forresten at PAGID produserer mer enn 90% av OE klosser for karbon keramiske bremser? Joda det stemmer det, så om bilen kommer originalt med karbon bremser og har behov for spesielle bremseklosser, ja så har vi det i standardutvalg, trackday og Racing fra PAGID. RSC1, RSC2 og RSC3 heter denne serien, der RSC1 erstatter de originale klossene på bilen, som regel til en langt hyggeligere pris.

PAGID Racing leverer bremseklosser til de fleste populære racing kalipere, i tillegg til oppgraderte bremseklosser for mange standardkalipere.

PAGID Racing produserer i dag bremseklosser som originalt på noen av de mest prestisjefylte bilene i verden, inkludert Audi, Bugatti, Ferrari og Porsche. Med fasilitetene i Leverkusen og Essen (Tyskland) og Troy (USA), er TMD Friction Holdings en av de få selskapene som er i stand til å utvikle og produsere bremser i henhold til kundespesifikke tekniske krav på kort tid.

EBC Brakes tilbyr et bredt utvalg av bremseprodukter, inkludert bremseskiver, bremseklosser, bremseslanger, bremsepakker og bremsevæske. Alle produktene er laget av høykvalitetsmaterialer og er utviklet med et formål om å gi maksimal ytelse og kvalitet.

En av fordelene med EBC Brakes er at de tilbyr et bredt utvalg av produkter for ulike bilmodeller og kjørestiler. Uansett om du har en vanlig bil, sportsbil, banebil, en SUV eller en varebil, vil du kunne finne et produkt som passer dine behov. EBC Brakes tilbyr også produkter som er spesielt utviklet for profesjonell racing.

EBC Brakes er også kjent for sin innovative teknologi, som inkluderer bruk av materialer som karbon i bremseskivene og kevlar i bremseklossene. Disse materialene gir bedre varmeavledning, lengre levetid og bedre bremseytelse sammenlignet med tradisjonelle bremseprodukter. Hvis du er på utkikk etter høykvalitets bremser, kan du stole på EBC Brakes. Med deres omfattende produktlinje, gode rykte og innovative teknologi, kan du være sikker på at du får det beste for bilen din. Sørg for å ta kontakt med oss dersom du trenger veiledning med produktene.

 

 

Racing bremseklosser

Racing bremseklosser