Understell fra H&R Spezialfedern, KW Suspensions og KONI.

Brakes Norge har levert kvalitetsundrestell til det norske markedet i over 20 år. Vi leverer understell fra kjente varemerker som H&R, KW og KONI.

H&R Spezialfedern er en anerkjent produsent av høykvalitets understell som gir deg bedre kjøreopplevelse og sportsligere utseende til bilen din. Hvis du ønsker å oppgradere kjøreegenskapene til bilen din, samtidig som du gir den et mer aggressivt utseende, bør du vurdere å investere i et understell fra H&R Spezialfedern. H&R understell er utviklet for å gi deg optimal ytelse på både vei og bane. De er designet for å gi deg bedre kontroll og respons på veien, samtidig som de gir en mer sportslig kjøreopplevelse. Dette gjør H&R understell til et populært valg blant både profesjonelle førere og bilentusiaster.

KW Suspensions tilbyr en omfattende portefølje innen understell med toppmoderne produksjonsteknologi, utviklings- og test-senter, har KW automotive operert med suksess i over 25 år. I de senere årene har de utviklet over 16 ulike dempingsteknologier for å innfri sitt krav om «Det perfekte understellet for enhver etterspørsel». Det allsidige produktutvalget til KW suspensions er delt inn i kategoriene «Street Comfort», «Street Performance» og «Track Performance» for de respektive bruksområdene. 

KONI er en ledende produsent av høykvalitets støtdempere og fjærsystemer til alle typer kjøretøy. Med mer enn 150 års erfaring har KONI opparbeidet seg et rykte for å levere pålitelige, effektive og innovative løsninger som er skreddersydd for å forbedre kjøretøyets ytelse og kjøreopplevelse. KONI tilbyr et bredt utvalg av støtdempere og fjærsystemer for både personbiler og motorsykler, inkludert sportsdempere, justerbare støtdempere og fjærsett. Alle produktene deres er laget av høykvalitets materialer og bruker avansert teknologi for å sikre maksimal ytelse og pålitelighet.

Understell, H&R, KONI, KW